Boeken

Mijn uitgekomen droom! Begin jaren Zeventig. Na wat heen en weer geklooi met een willekeurige camera, Na wat heen en weer geklooi met willekeurige beelden, Na wat heen en weer geklooi met filmrolletjes, fotopapier en chemicaliën, Na wat heen en weer geklooi met fotoboeken en cursussen, ontving ik een perskaart. Plotseling kon ik overal terecht.

Het boek is per 3 juli 2020 verkrijgbaar.

Binnenkort verwacht:

Vijftig x 50

Een gedichtenbundel van de Groningse dichter Arjen Boswijk, geïllustreerd door de foto’s van Fons Hayes.

Vaak zijn de gedichten gebaseerd op de foto’s en soms puur illustratief.

Primpie en het Spruitjes Mysterie

Het is het jaar 2046. Duco de Luxe heeft al op vrij jonge leeftijd te kennen gegeven om de wereld te gaan verbeteren , te veel geweld, te veel vandalisme. Te veel ziektes of epidemieën, te veel kindermishandeling, te veel kinderarbeid, te veel dierenleed, te veel vluchtelingen, te veel pesten en te weinig discipline. Te weinig normen en waarden.

Vijandschap is verleden tijd. Weg met het onrecht. Het milieuprobleem oplossen. Al het slechte moet uitgebannen worden. Samen met zijn vader Primo de Luxe, uitvinder van beroep, wil hij de deze wereld voor iedereen leefbaar maken.

Ze hebben een geweldige droom. Zij ondernemen een vredesmissie. Zij geloven hier stellig in. regeringsleiders komen er niet uit. Primo stuurt Duco op wereldreis. Hij heeft hiervoor een geweldige oplossing verzonnen. De grote vraag is echter, hoe kan Duco, een jongen van twaalf, deze machthebbers overtuigen? Bovendien wil een kwade genius deze missie verijdelen.

Blijft het bij een droom of verdienen zij de Nobelprijs voor de vrede.

Na honderden exemplaren verkocht te hebben aan scholen, komt er wellicht in het najaar van 2020 een herdruk van dit boek.

 

Schuiven naar boven