Over Fons

Fons' Biografie

Wat ga je doen na je pensionering was over het algemeen de vraag. Hang je de camera aan de hoogste boom die er bestaat of denk je nog te fotograferen, kwam er hoopvol achteraan.

Inderdaad heb ik vier jaar niet gefotografeerd. Ben ik mij gaan toeleggen op het schrijven. Na wat positieve reacties ben ik er mee doorgegaan.

Met als gevolg dat het schrijven combineren met het fotograferen een daadwerkelijk feit werd.

Men bedeelde mij enig humor toe en het feit dat ik vind dat ik best een rijk verleden heb met betrekkingen tot interessante belevenissen en mijn fantasie daarbij ook nog wel eens aan de loop gaat, zou je denken dat het best wel eens een leuk resultaat op zou kunnen leveren en… ja dan hoop je een uitgever te strikken. 

De verhalen zijn losse flodders geput uit een x-aantal gigabyte van het interne geheugen in mijn brein. De foto’s zijn gemaakt op levendigheid met oog voor detail. Zwart-wit heeft mijn voorkeur.

De personen die ik fotografeer gaat altijd met permissie, ik maak van te voren altijd een praatje om ze het vertrouwen te geven. De foto’s op deze website komen uit mijn privé archief.

Mijn fotowerk is te bewonderen op Facebook en Instagram onder Fons Hayes.

Mijn doel is een groepje mensen te amuseren. Nieuwsgierigheid naar u is mijn eerste stap.

Wij wonen in Altea Alicante Spanje. Ik heb een aantal jaren toneel en cabaret gedaan.

Vooral theaterfotografie heeft mij veel gebracht.  Mijn beroep was graficus werd fotograaf en wellicht een te lezen auteur.

Veel lees en kijkgenot gewenst.

Denken en doen, niet doen, weer denken en vervolgens alsnog doen.
Fons Hayes
Schuiven naar boven